top of page
Image by Matt Botsford

RUACH Media.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

Bekijk de opnames terug van de kerkdiensten.

Bekijk onze Privacy Statement door op de onderstaande knop te klikken.

Dienst 18/06

In het boek Daniël zijn veel lessen te halen die we vandaag de dag kunnen toepassen. Zo zien we bijvoorbeeld dat de koning van Babel, die ook wel het kwaad symboliseert, Daniel en zijn vrienden hun principes, hun taal en hun identiteit wilt doen vergeten. Dat is ook wat het kwaad vandaag met ons probeert te doen. Laten we leren van Daniel en ons hart openstellen voor wat God tegen ons wilt zeggen.

We bidden dat deze preek je handvatten aanreikt die je kunt gebruiken in je dagelijkse leven met God.

Dienst 11/06

Karaktervorming naar Gods gelijkenis, werkt alleen maar als Jezus je motivatie is. En daarvoor hebben we ontzag nodig voor Hem en waarlijke bekering in ons hart van oude gedragspatronen. Wees gezegend met dit woord.

 

We bidden dat deze preek je aanmoedigt om te onderzoeken waar jij je nog van mag bekeren en hoe jij kijkt naar God.

 

Bless bless!

Dienst 04/06

Deze preek is de laatste in de serie van karaktervorming, die we ongeveer 2 maanden geleden zijn begonnen. Daarbij was de preek “Overwin je schaduwzijde” de aftrap. Verslaafd zijn is iets wat tegenwoordig vrij normaal is. Gelukkig helpt de Bijbel ons daar ook mee. Check de preek hier. 

We bidden dat deze preek je aanvuurt om vrij te komen van verslaving en om hiermee aan de slag te gaan, samen met God. Blessings en Holy Spirit fire gewenst!

Dienst 28/05

Met pinksteren is de Heilige Geest uitgestort. In alles hebben wij Hem nodig. Hij is de Belofte die God deed in de tijd van het Oude Testament. Dat wij met Hem mogen leven is geweldig! 

We bidden dat deze preek je aanvuurt om je relatie met de Heilige Geest warm te houden.

 

Bless bless bless!

Dienst 21/05

Opnieuw geboren worden is een must om in het Koninkrijk van God krachtig te kunnen leven met de Heilige Geest. Jezus ging ons voor hierin. Onze doop komt volgens de Bijbel, gelijk na een echte bekering. Het wast onze zonden weg en het maakt ons weer één met God de Vader.

Ben jij al gedoopt?

We bidden dat deze preek je inzicht geeft in de bedoeling van de doop. God bless!

Dienst 14/05

God geeft vreugde. Relatie met Hem betekent het ware geluk. In ons leven zullen we te maken krijgen met lastige situaties. Ook als we aan ons karakter werken met Jezus, kan dat pijn doen. Maar als we beseffen dat Hij de ware Bron is die vreugde geeften als we dat ook zo gaan leven, dan vinden we rust. 

We bidden dat deze preek je aanvuurt om de vreugde van de Heer te laten heersen in je leven. Heel veel zegen!

Dienst 07/05

Iedereen heeft behoefte aan goedkeuring. Alleen sommigen raken daar verslaafd aan, vanuit de afwijzing die ze hebben ervaren. Koning Saul was ook verslaafd aan goedkeuring. Wat kunnen we van hem leren, zodat we vrij komen en vrij blijven van deze vernietigende verslaving?

We bidden dat God je openbaart of je hier last van hebt en hoe Hij je hiermee wilt helpen.

Dienst 30/04

Afwijzing is iets van alle tijden. God Zelf is de Eerste die werd afgewezen. Het is dan ook niet gek dat wij dit ook meemaken. De bijbel vertelt ook over Jefta die keihard werd afgewezen en zijn keuzes die werden gemaakt vanuit een wortel van afwijzing. Hoe kunnen wij leren van Jefta?

 

We bidden dat deze preek je bemoedigt om je afwijzing aan te pakken en te verwerken zodat je met de juiste motieven in je roeping gaat wandelen. Much blessings!

Dienst 23/04

Afrekenen met trots en ego is een pijnlijk proces. Maar wel een heel belangrijk proces. De bijbel vertelt over koning Nebukadnezzar die zo trots was dat God hem moest breken. Hij vertoonde gedrag die we allemaal herkennen. Laten we leren van zijn fouten en ons bekeren van onze trots en ego.

 

We bidden dat deze preek je bemoedigt om te breken met je trots en je ego en om Hem te verhogen in je leven. Blessings!

bottom of page