top of page
wijngaard
"Vereer de HEERE met je bezit, met de eerstelingen van heel je opbrengst, dan zullen je schuren gevuld worden met overvloed en je perskuipen overlopen van nieuwe wijn."
Spreuken 3:9-10

Geven.

Door financieel te partneren met ons, investeer je in het verspreiden van het Koninkrijk van Jezus Christus in Sittard en omgeving. 

Wij geloven dat we gezegend zijn om een zegen te kunnen zijn voor anderen. Daarbij geloven we in het door God ingestelde principe van het geven van tienden en offers.

 

Door te geven aan bedieningen van God, stappen we in Gods cirkel van zegen en voorziening. RUACH Ministries Sittard geeft zelf ook weer aan andere bedieningen van God. 

Het is ons gebed dat God jou rijkelijk zegent op alle gebieden van je leven en dat je Gods zegen en overvloed mag ervaren om zo weer een zegen te kunnen zijn voor velen. 

Onze gegevens.

 • KvK nummer:
  89121066

 • Rekeningnummer:
  NL55 INGB 0100 0435 69 ten name van "RUACH Ministries Sittard". 

 • ANBI: Wij behoren bij de ANBI-groepsbeschikking van  Verenigde Pinkster- en Evangelie gemeenten, hierna VPE met RSIN-nummer:
  810 908 463.
   

Je kan aan ons geven door een gift over te maken op het rekeningnummer of door de onderstaande QR code te scannen en een bedrag in te vullen.

Bij onderstaande QR code is een fictief bedrag van €10,- ingevuld. Mocht u een ander bedrag willen geven, dan is dat gemakkelijk aan te passen. 
 

Wij danken je hartelijk voor het partneren met RUACH Ministries Sittard,

zodat we een zegen kunnen zijn voor Sittard en omgeving. 

geldig tm 31 jan 2024.jpeg
bottom of page